Welkom op de website van De Sluis Communicatietrainingen.
De Sluis biedt maatwerktraining, advies en procesbegeleiding en helpt u daarmee naar een hoger niveau.

Lees meer

Stephanie Andrade


Inmiddels werk ik als weer ruim 12,5 jaar als opleider in verschillende settings: Als interne HRD-professional, als externe communcatietrainer en als trainer/adviseur in medezeggenschap.

Gaandeweg is mijn focus verschoven van trainingen gericht op communicatievaardigheden, naar faciliteren van bijeenkomsten en overleggen en het ondersteunen van medewerkersparticipatie, al dan niet binnen het kader van de WOR.

Door mijn ervaring ben ik enorm geboeid door besluitvorming. Wat maakt een besluit goed? Hoe kun je de kwaliteit van een besluit vergroten? Welke vaardigheden en procedures kunnen het resultaat van besluitvorming verbeteren en bovenal: Hoe werk je samen om tot een gedragen besluit te komen? De bestuurbaarheid van een hele organisatie is immers gelegen in haar besluitvaardigheid. Ik zet mijn kennis en kunde graag in om u te helpen uw besluit-vaardigheid en participatie te vergroten.

Ik doe mijn werk op het snijvlak van persoonlijke ontwikkeling en organisatieontwikkeling. Ik daag beleidsmakers, ondernemingsraden en medewerkers graag in concrete situaties uit om het eens anders aan te pakken en daarvan te leren.

Nieuwsgierigheid is de basis van mijn inzet, enthousiasme volgt vanzelf!

 

Meer weten over de diensten van De Sluis? Ga dan naar training, advies en procesbegeleiding.