Welkom op de website van De Sluis Communicatietrainingen.
De Sluis biedt maatwerktraining, advies en procesbegeleiding en helpt u daarmee naar een hoger niveau.

Lees meer

Herkent u dit?


“Ik nodig mijn teamleiders uit om input te geven voor het afdelingsplan, maar ik kan weinig met de opbrengst. Hoe kan ik hen uitdagen om hoogwaardige voorstellen te doen?”

“We zijn een beginnende ondernemingsraad en willen graag vanaf de start van onze zittingstermijn een constructieve invloed uitoefenen. Hoe geven we dat vorm?”

“We gaan altijd vol goede moed een teamvergadering in, maar aan het einde van de rit zijn er vaak weinig concrete stappen gezet. Hoe kunnen we dat doorbreken?”

We komen net uit een organisatieverandering en ik merk als manager dat mijn team energie te kort komt om te voldoen aan de veranderde verwachtingen. Hoe kunnen we samen weer energiek koers zetten?”

We gaan fuseren. Als OR maken we ons zorgen dat we niet voldoende grip hebben op het traject, waardoor de kwaliteit van onze advisering in het geding komt. Hoe kunnen we dit traject structureren en goed adviseren?”

“We gaan een nieuw systeem implementeren. Een aantal medewerkers zit hier niet op te wachten en steekt hun mening niet onder stoelen of banken. Hoe kan ik als projectleider hierin een constructieve aanpak kiezen?”

Ja? Lees dan verder!

Bekijk hier de diensten van De Sluis of neem gelijk contact op via het contactformulier voor meer informatie. U kunt ook  rechtstreeks telefoneren met Stephanie Andrade.